Федір Александрович запрошує на виставку карикатури : «Росія- карикатура, що стала реальністю. Документ епохи»

Федір Александрович запрошує на виставку карикатури : «Росія- карикатура, що стала реальністю. Документ епохи». Виставка карикатур проходитиме  з 20 до 30 серпня у Києві,у приміщенні галереї «TADZIO» за адресою: Десятинний провулок, 7, оф 2, координати 50.457111, 30.516363,   це поруч з Історичним музеєм.  

Запрошуємо представників ЗМІ на відкриття виставки у п‘ятницю 20 серпня на 12-00

Карикатури Ігоря Александровича, та інших карикатуристів із журналу  «Перець», до речі, його наклад сягав три мільйони примірників, а також архівні зображення з журналу «Крокодил» можна переглянути відвідавши виставку.

Ми пропонуємо згадати, як виглядав колись культовий журнал, що досі видається, та ознайомитись в найбільш цікавою добіркою карикатур, що актуальні й досі!

Особливо цікаві карикатури, що лаконічно ілюструють життя у сучасній Росії.

Мотивом показу стала творчість карикатуристів Радянського Союзу, яка  втілює реальність сьогоднішньої «путінської ерефії»( від абревіатури(РФ) – з інтерактивними доказами з сучасного життя Росії).

Обкладинки журналів «Крокодил» і «Перець»  немов ожили і кумедно показують життя  сьогоднішньої РФ. Найбільш цікаві карикатури на теми:  фальсифікація виборів, приватизація, переслідування в інакомисленні.  Навіть «гундяєвська поповщина» буквально змальована з образів, написаних Александровичем і його колегами, ще у далекі 20 роки, але актуальна і досі.

Творчість карикатуристів дає змогу зрозуміти, як програмувалась психологія Путіна, Лаврова, Лукашенка та інших діячів постсовкового концтабору …

Що говорити – краще прийти і все побачити на власні очі.

Вхід – вільний! ( З умовами дотримання карантинної дистанції та режиму перебування в масках)!

У разі виникнення будь-яких запитань, будь ласка, дзвоніть за номером: 067-989-10-89 (Федір Александрович)   

Ласкаво просимо!

21 Aug 2021 14:03